Comenzi si suport telefonic: 0724 022 787 sau pe mail la contact@aethos.rode luni pana vineri intre 8:30 - 17:00

Servicii
Toate categoriile
Afiseaza filtre
0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
3,00 Lei Fără TVA: 3,00 Lei
0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
9,00 Lei Fără TVA: 9,00 Lei
30,00 Lei Fără TVA: 30,00 Lei
37,00 Lei Fără TVA: 37,00 Lei
45,00 Lei Fără TVA: 45,00 Lei
17,00 Lei Fără TVA: 17,00 Lei
0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)

Ce beneficii aduc sistemele de riflaje si placari unei o case moderne?

  Riflaje si placari pot aduce beneficii estetice și funcționale casei tale. Aethos.ro propune o gamă variată de riflaje living room, fără a ignora celelalte camere. Astăzi poți achiziționa de la noi și riflaj bucatarie! Aceste produse, pe lângă aspectul estetic deosebit, au și funcții fono-absorbante. Utilizând sistemele de riflaje si placari poți reduce zgomotul și reverberația în orice spațiu. Aceste sisteme sunt deosebit de eficiente în încăperile unde suprafețele dure sunt predominante.
  Lamelele absorb undele sonore, creând o atmosferă calmă și liniștită. Cu ajutorul riflajelor putem crea pereți ce au doar rol de separare a două spații sau putem placa pereții existenți. În oricare dintre cele două variante, efectul fono-absorbant este remarcabil iar aspectul estetic este deosebit. Datorită capacității excepționale de izolare, aceste riflaje sunt cunoscute și ca panouri acustice. Astfel, avem să le întâlnim în săli de conferințe, de concerte sau birouri, dar deja au intrat și în locuințe.

  Trebuie să remarcăm caracterul circular al tendințelor în amenajări. Mulți dintre noi își aduc aminte de casele decorate cu lambriu de lemn la interior. Nu-i așa că îți plăcea și ție? Astăzi, aceste riflaje si placari și-au propus să aducă același plus estetic, combinat însă cu o remarcabilă capacitate de absorbție a sunetului și a reverberaților. Excelent pentru placarea pereților sălilor de repetiție, sunt acomodați perfect și în locuințele individuale. Iar aici chiar ne putem juca, placând total sau parțial un perete, delimitând două spații sau modificându-le forma și funcțiile.
  În plus, sunt o modalitate excelentă de a adăuga textura unui spațiu, iar aspectul lor care ne aduce cu aminte cu ușurință de coloanele romane sunt un omagiu modern adus arhitecturii clasice. Putem considera că aceste riflaje living room sunt o modalitate subtilă de a etala un rafinament discret, o readucere fericită în zilele noastre a materialelor calde folosite odinioară.

Riflaje si placari din lemn de la Aethos.ro. Cât de potrivit este un riflaj bucatarie?

  Riflaje si placari din lemn sau lamelele din lemn au fost de multă vreme populare la exteriorul clădirilor moderne. Riflaj bucatarie poate fi acel detaliu care face diferența. Acesta va îmbunătății spectaculos aspectul bucătăriei dumneavoastră, dar îi va aduce și câteva beneficii ce țin de funcționalitate. Recent, lemnul a făcut o tranziție dramatică de la exterior la interior. Lemnul adaugă căldură și caracter, iar modelul natural creează un perete cu accent minunat. Lamelele de lemn vor contribui la adăugarea volumului unui perete vopsit.
  Majoritatea oamenilor cred că izolarea termică se realizează doar prin materialele specifice, ca vata minerală sau diverse spume poliuretanice, aplicate pe perete și apoi izolate cu o tencuială sau o placă de rigips. Cu toate acestea, o bună izolație deviază căldura pentru a menține spațiile interne mai reci. Acestea au rezultate excelente atât iarna cât și vara, contribuind la economii importante de energie.

  În ultimii ani conceptul de „bucătărie americană” s-a extins tot mai mult și la noi în țară, rezultând astfel locuințe ce oferă suprafețe vaste, împărțite mai mult sau mai puțin vizibil între bucătărie și living room. Pentru cei care vor totuși să delimiteze aceste zone într-un mod mai puțin intruziv, recomandarea firească este un riflaj bucatarie. Peretele astfel obținut nu va anula senzația de spațiu, oferind totuși un grad considerabil de intimitate, împreună cu stilul și căldura caracteristice lemnului.
  Iar acest perete mai are un rol despre care puțină lume vorbește: este o modalitate perfectă de filtrare a luminii. Astfel, putem avea în același timp o bucătărie inundată în lumină, în vreme ce în camera de zi vom avea o atmosferă plăcută, putând cu ușurință să ne dedicăm unor activități recreative împreună cu familia sau prietenii. Funcție de stilul casei și de celelalte piese de mobilier, puteți alege diverse nuanțe.

Pentru o casă modernă alegeți riflaje living room

  Riflaje living room sunt gată să ofere casei tale o notă de eleganță ce nu poate fi egalată de alte elemente. Pereții din lemn aduc o senzație aparte casei, evocând sentimente de apartenență la loc, căldură și istorie, adăugând camerei un aspect atemporal. Dar o întrebare pe care o auzim des este „ce nuanță ar trebui să folosesc pentru peretele meu din riflaj?” Ei bine, atunci când vine vorba de alegerea unui finisaj din lemn pentru un perete, există câțiva factori de care trebuie să ținem cont.
  În primul rând trebuie identificat stilul existent deja în cameră, acesta fiind dat atât de mobilier cât și de forma camerei. Materialul din care este realizată pardoseala trebuie luat și el în calcul, precum și corpurile de iluminat. Vom analiza culoarea vopselei ce acoperă pereții, tavanul dar și ușile, ferestrele și perdelele. Practic, toate lucrurile importante de care va trebui să ținem cont!

  Dacă pereții sunt vopsiți într-o culoare deschisă alegem o nuanță de lemn mai închis, cum ar fi stejarul afumat sau nucul, în vreme ce niște pereți închiși la culoare ne conduc spre o nuanță deschisă, ca pinul sau stejarul. Este o muncă laborioasă, care va avea nevoie de foarte multă atenție. Dar răsplata vine în momentul în care aceste riflaje living room sunt montate! Avem acum un tip de perete remarcabil, extrem de durabil, cu întreținere redusă.
  În același timp este un excelent absorbant al sunetelor și un remarcabil mediu ce conservă temperatura. Aceste riflaje living room sunt de asemenea, potrivite pentru încadrarea ferestrelor în camera de zi, făcând camera să se simtă mai confortabilă și mai calmă. Alegerea unei piese decorative, ca de exemplu o lampă, poate fi o modalitate excelentă de a atrage atenția asupra unui punct focal din cameră, fără a intra în conflict cu restul decorului.

riflaje si placari
riflaj bucatarie
riflaje living room