Precum semnificația cuvântului "aethos", ce își are originile în civilizațioa elenistică și reprezintă un caracter sau o personalitate unică, ne diferențiem printr-o abordare care îmbină armonia unui proiect cu eficiența și funcționalitatea. Ne dorim să transformăm spațiile reci și motonone în spații vii, armonioase și perfect adaptate modului în care vor fi folosite.

ani de experiență pe proiecte diverse de design, de toate dimensiunile

+10

angajați în echipa de design interior și în departamentul de producție de mobilă

+40

m2 de birouri mobilate

+20.000

de ore lucrate

+15.000

clienți multumiți

+100

Misiunea și valorile noastre

Suntem dedicați să oferim clienților noștri spațiul mult visat, modern și totodată atemporal, care să le ofere confort ani și ani de-acum încolo, prin caracterul funcțional și, totodată, estetic. Credem că mobilierul și designul interior trebuie să exprime personalitatea viitorilor locuitori, să se muleze pe nevoile acestora și să le completeze armonios stilul de viață.

Pentru a ne îndeplini misiunea, ne ghidăm întotdeauna după valorile noastre fundamentale, de la care nu ne abatem, indiferent de proiect.

Calitate

Calitatea este principiul care ne ghidează în munca noastră și cel mai important aspect pe care ne bazăm în serviciile oferite și produsele concepute în studioul æthos.

Competență

Avem expertiză în toate etapele unui proiect și o abordare de lucru bazată pe legătura strânsă cu partenerii noștri de la Arcadia, alături de care valorificăm toate resursele din cadrul echipei.

Responsabilitate

Oferim o garanție extinsă pentru toate piesele de mobilier concepute în studioul nostru și suntem atenți să le oferim clienților noștri spațiul confortabil de care au nevoie, prin comunicare transparentă, punctualitate și responsabilitate.

Proiectăm mobilier cu grijă față de mediul înconjurător

Proiectăm mobilier cu grijă față de mediul înconjurător

-

Ne bazăm pe procese de lucru eficiente

Principiul sustenabilității este prezent în toate procesele companiei, începând cu cel de proiectare, la cel de fabricare și până la aprovizionare. Revizuim aceste procese constant, pentru a le simplifica și a le aduce la zi, scopul principal fiind reducerea amprentei de carbon. În lanțul de aprovizionare, ne bazăm pe transport eficient și ecologic, în colectarea materialelor și distribuirea produselor către clienți.

+

Lucrăm cu materiale sustenabile

Ne asigurăm constant că produsele noastre sunt fabricate din cele mai bune materiale, sustenabile și cât mai puțin poluante, prin alegerea atentă a materiilor prime certificate sau parte dintr-un sistem cu economie circulară. Totodată, ne străduim să reducem consumul de resurse și facem constant eforturi de a găsi soluții prietenoase cu mediul înconjurător.

+

Durată lungă de viață a produselor

Sustenabilitatea se reflectă și în designul propus către clienți. Scopul nostru este să creăm și să oferim piese de mobilier de înaltă calitate și durabile, cu ciclu mare de viață, ce pot fi privite drept o investiție pe termen lung, dacă luăm în considerare conceptul de economie circulară și analizăm inițiative precum schemele de răscumpărare, reciclare, upcycling și recomerț.

Echipă vastă
și multi-specializată

Nevoile complete ale clienților noștri sunt primele criterii pe care le luăm în considerare atunci când începem un proiect. Echipa noastră de experți în design și producție este pregătită să pună la dispoziție resursele necesare pentru a executa o varietate mare de piese de mobilier.

În plus, suntem dedicați să menținem o relație excelentă cu clienții noștri și să-i ghidăm în îndeplinirea dorințelor când vine vorba despre spațiile și piesele de mobilier imaginate de ei.

Cu o experiență de 20 de ani pe piață și o echipă de specialiști talentați, cu multiple competențe, suntem convinși că putem gestiona cu ușurință chiar și cele mai complexe proiecte, de la producția individuală a pieselor de mobilier personalizat, până la cele mai mici detalii în proiectele de design interior.

Ne bazăm pe o echipă vastă și multi-specializată, compusă din arhitecți, designeri, tehnicieni și ingineri și care se mândrește cu o experiență îndelungată în domeniu, alături de o expertiză pe numeroase tipuri de proiecte, precum rezidențiale, comerciale sau corporate. Lucrăm îndeaproape cu partenerii noștri de la Arcadia și orice provocare nouă este întâmpinată în cadrul echipei extinse cu deschidere și viziune integrată.

We use cookies to personalize content and to analyze our traffic. Please decide if you are willing to accept cookies from our website.