Comenzi si suport telefonic: 0724 022 787 sau pe mail la contact@aethos.rode luni pana vineri intre 8:30 - 17:00

Fronturi vopsite
Toate categoriile
Afiseaza filtre
100,00 Lei Fără TVA: 100,00 Lei
0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
0,00 Lei Fără TVA: 0,00 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)

Un nou trend în amenajarea bucătăriilor – fronturi vopsite din MDF

   Fronturi vopsite din MDF constituie astăzi o alegerea firească pentru cei ce își doresc o bucătărie modernă și durabilă. De aceea Aethos.ro a inclus în oferta sa acest nou trend, ce lărgește limitele imaginației designerilor noștri. Plecând de la lucrabilitatea MDF-ului (abrevierea pentru Medium Density Fiberboard), material ce permite prelucrare prin frezare, designerii de mobilă au îmbrățișat acest nou concept ce permite exprimarea ideilor cele mai creative, oferind în schimb o remarcabilă rezistență în timp.
  Producătorii și-au diversificat oferta iar în timp bucătăriile cu fronturi vopsite au început să câștige popularitate în rândul celor mai pretențioși clienți. Unul din cele mai importante avantaje ale MDF-ului este rezistența la umezeală, mult mai mare comparativ cu lemnul sau PAL-ul. Iar în bucătărie, de multe ori atmosfera este încărcată de vapori de apă proveniți din procesul de preparare termică a alimentelor sau de la spălarea frecventă a vaselor cu apă caldă.

  Pentru a atinge această impermeabilitate, în procesul de producție al MDF-ul intervine operațiunea de izolare. După debitare și șlefuirea superficială se aplică un strat transparent, ce are rolul de izolare a porilor rămași. Continuăm cu procesul de frezare a plăcii de MDF, fiecare operație fiind urmată de o nouă șlefuire și un nou strat de izolator, până se atinge forma și dimensiunea finală. Urmează grunduirea, vopsirea în două straturi iar în final lăcuirea, și ea tot în două straturi.
  Suma acestor operații garantează obținerea unor fronturi vopsite de calitate, cu finisaj mat sau lucios și perfect protejat de efectele umezelii din bucătărie. Iar structura materialului, compusă din particule foarte mici de lemn, permite obținerea unor forme absolut încântătoare ale fronturilor, cu canturi drepte sau prelucrate la rândul lor sub diferite raze. Structura MDF-ului permite de asemenea aplicarea furnirului natural, oferind astfel un mobilier extrem de rezistent cu aspect clasic.

Bucătăria te întâmpină zilnic cu aceleași fronturi vopsite și fete de usi vopsite

   Fronturi vopsite și fete usi vopsite vor fi primele pe care le vei vedea în fiecare dimineață, în momentul în care intri în bucătărie cu ochii cârpiți de somn, în căutarea cafelei savuroase. Și este important ca prima imagine a zilei să fie una plăcută! De aceea, designerii Aethos.ro au conceput pentru clienții noștri o serie de modele, configurabile funcție de necesitățile specifice date atât de spațiul disponibil fizic In bucătărie cât și de preferințe personale ce țin de organizare.
  Astfel, se poate alege tipul de finisaj, tipul frontului, numărul de fete vopsite și bineînțeles culoarea în care se vor vopsi acestea. Suplimentar, clienții pot configura dimensiunile finale dintr-o plajă generoasă, garantând astfel fiecăruia o bucătărie ce se va integra perfect în caracteristicile spațiului disponibil. Fie că doriți să mobilați un apartament de bloc sau o vilă cu suprafețe generoase, cu siguranță veți găsii soluția potrivită pe site-ul nostru Aethos.ro.

  Alegând fronturi vopsite pentru bucătărie vei avea acces la un material ecologic, care va avea o durată mare de viață fără a-ți afecta sănătate. Pentru că tehnologia de fabricare a MDF-ul nu include rășini epoxidice, ce au proprietatea de a elibera substanțe volatile în încăpere, punându-vă în pericol sănătatea. Mobilierul confecționat cu acest tip de material nu este astfel doar durabil în timp, extrem de versatil din punct de vedere estetic cât și o alternativă sănătoasă la mobilierul din PAL melaminat sau chiar lemn.
  Un alt beneficiu incontestabil este posibilitatea de a integra din punct de vedere estetic mobilierul de bucătărie cu mobilierul din camera de zi. În condițiile în care bucătăriile deschise, pe modelul american, devin tot mai populare, este important să le putem armoniza cu canapeaua, fotoliile sau măsuța de cafea din living room. Bucătăria devine astfel ci un spațiu care ne poate definii, având utilitate și stil.

Fronturi pentru dulapuri în zona de lucru

   Fronturi dulapuri sunt oferite la Aethos.ro într-o varietate de dimensiuni și utilități. Astfel, putem alege dintre 4 tipuri de front – ușă, sertar, jolly sau ramă – și dimensiuni cuprinse între 140mm – 2780mm pe înălțime iar pe lățime dimensiunile sunt cuprinse între 140mm și 1200mm. Cu un finisaj mat și posibilitatea vopsirii într-o impresionantă gamă de culori a ambelor fețe (sau numai a feței exterioare) acum avem siguranța că la Aethos.ro găsim varianta de fronturi vopsite cea mai potrivită bucătăriei noastre.
  O modalitate perfectă de a ne asigura că avem un mobilier de bucătărie personalizat, deosebit de rezistent, a cărei întreținere cotidiană nu necesită eforturi prea mari. Pentru că timp de mulți ani de acum încolo, mobilierul tău va arăta ca nou! Calitatea MDF-ului, elaborata tehnologie de pregătire a suprafețelor, calitatea grundului și a vopselei, combinate cu măiestria meșterilor noștri precum și utilajele de ultimă generație, vă garantează acest lucru!

  Profită acum de beneficiile enumerate mai sus. Configurează-ți mobilierul de bucătărie folosind fronturi pentru dulapuri iar atunci când ajungi la alegerea culorii dă frâu liber creativității, alege culoarea ce te definește și bucură-te de ea zi de zi. În vreme ce-ți faci cafeaua de dimineață sau când pregătești masa pentru cei dragi, meriți să te înconjori de fronturi vopsite care te definesc, te binedispune și nu te lasă niciodată să te plictisești.
  Uită de durerile de cap pricinuite de umflarea mobilierului de la umezeală, alege fete usi vopsite din MDF pentru dulapurile tale de bucătărie și alege o viață lipsită de griji și de precauții inutile în ceea ce privește mobila de bucătărie. Aethos.ro te așteaptă să proiectăm împreună mobilierul tău unic, pe care nu îl vei întâlnii în niciun magazin, în nicio casă. Alege un mobilier care să îți reflecte personalitatea cu stil, rezistând trecerii timpului alături de tine!

fronturi vopsite
fete de usi vopsite
fronturi dulapuri