Comenzi si suport telefonic: 0724 022 787 sau pe mail la contact@aethos.rode luni pana vineri intre 8:30 - 17:00

Despre noi

„Acasa este acolo unde iti este inima”, zice o zicala.

Ducand aceasta idee mai departe, noi credem ca „acasa” este acolo unde esti inconjurat de mobiler proiectat pentru a fi admirat. La baza Aethos sta entuziasmul de a folosi tehnologia in vederea realizarii unor lucruri marete precum si dorinta de a fi unic.

Aethos este opusul productiei in masa, concentrandu-se pe personalizarea obiectelor de moblier. Pana la urma, fiecare casa este unica si fiecare casa ar trebui sa transmita asta. Ideile noastre de design interior completeaza in spatiu personalitatea clientilor nostri.

Cu ajutorul tehnologiei de productie si a echipei noastre de proiectare, transformam MDF-ul, palul, lemnul, corianul, masele laminate, furnirurile, in mobila de bucatarie, sali de mese, canapele, scaune, paturi, mese si multe altele. Provocandu-ne in mod constant, cream idei care inspira inovatie pentru clientii nostri.

Procesam comenzi de toate tipurile pentru o gama variata de materiale si mobilier. Pentru a ii multumi pe clientii nostri, procesam numeroase comenzi in fiecare zi. In spatele clientilor fericiti, se afla o echipa dedicata nevoilor tale.

Credem cu tarie ca atunci când achizitionezi o piesa de mobilier, creezi o experienta, o amintire. Si asta este ceea ce dorim sa cream pentru clientii nostri: experiente. In semn de recunostinta pentru increderea oferita, ne straduim sa le aducem experiente noi in fiecare zi.

La Aethos credem in:

PASIUNE

Indraznim sa visam, tintim mereu mai sus. Ne stabilim constant noi standarde in ceea ce suntem si ceea ce oferim.

PARTENERIAT

Lucram intr-o echipa unde increderea este reciproca, avand obiectivul de a satisface nevoile si asteptarile tuturor partilor implicate. Ne respectam intotdeauna angajamentele si actionam cu deplina integritate.

INOVATIE

Cu creativitate si imaginatie, cautam in mod constant sa ne autodepasim performantele. Modul in care gandim si actionam ne ajuta sa gasim perspective si idei noi care inspira inovatia in afaceri, genereaza eficienta sustenabila si livreaza oferte superioare de produse.

Ce ne face diferiti de ceilalti?

2 ani Garantie

Asigurarea ca vom avea grija de tine si de mobila ta.

Livrare si montaj

Expertii nostri tehnicieni vor asambla cu grija mobilierul tau.